Soutěž o polštářek Justin Bieber Srdce

V soutěži hrajeme o krásný polštářek Justin Bieber Srdce v hodnotě 400,- Kč, který potěší především malé i větší slečny 🙂 Každý třetí den vyjde zde na stránce soutěže nová otázka ze stránek e-shopu, odpovídejte dolů do komentářů. Hráli jsme do 3.8.2018. Výhru získala Pavlína Szotkowská, gratulujeme! 🙂 Pokračování textu Soutěž o polštářek Justin Bieber Srdce

Venilafi Radytipynavody.cz – Ochrana osobních údajů

  1. Obsah a účel dokumentu
  1. V tomto dokumentu jsou obsaženy informace týkající se ochrany osobních údajů poskytnutých návštěvníky webu http://radytipynavody.cz/.
  2. Účelem tohoto dokumentu je seznámit vás (subjekty údajů) s vašimi právy a poskytnout srozumitelné informace o tom, jak bude s osobními údaji nakládáno.
  3. Vážíme si vaší důvěry, se kterou nám své osobní údaje poskytujete, a proto postupujeme při zpracování osobních údajů nejen podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ale také podle nakládání s osobními údaji dle Nařízení (EU) 2016/679, tj. obecnému nařízení o ochraně osobních údajů, které vstupuje v účinnost 25.5.2018 a je všeobecně známé pod zkratkou GDPR. Kliknutím na číslo nařízení v předchozí větě se dostane přímo na text tohoto předpisu a najdete tam i přesná znění právních ustanovení, na které v tomto textu níže odkazujem.
  4. Obsah, který na vás v tomto dokumentu čeká:
    1. Obsah a účel dokumentu
    2. Správce osobních údajů – kdo jsem a jak mě můžete kontaktovat?
    3. Jaké osobní údaje zpracovávám a jak je získávám?
    4. K jakým účelům osobní údaje zpracovávám, po jakou dobu a co mě k tomu opravňuje?
    5. Zpřístupnění osobních údajů jiným osobám
    6. Informace o vašich právech v oblasti ochrany osobních údajů
    7. Další důležité informace pro uplatnění vašich práv

Pokračování textu Venilafi Radytipynavody.cz – Ochrana osobních údajů

Soutěž o unisex kožený opasek dle výběru

V soutěži hrajeme o kožený opasek, ručně řezaný z jednoho kusu velmi kvalitní hovězí usně, vhodný pro muže i ženy. Výherce si vybere jeden kožený opasek z celé nabídky e-shopu. Každý třetí den vyjde zde na stránce soutěže nová otázka ze stránek e-shopu, odpovídejte dolů do komentářů. Hráli jsme do 1.8.2018. Výhru získala Jana Zjavková, gratulujeme! 🙂 Pokračování textu Soutěž o unisex kožený opasek dle výběru

Soutěž o závěsný organizér na nářadí

V soutěži hrajeme o praktický závěsný organizér na nářadí (bez nářadí na fotce), který můžete připevnit na stěnu kdekoli v domě, garáži, dílně… a nářadí budete mít srovnané a na očích. Každý třetí den vyjde zde na stránce soutěže nová otázka ze stránek e-shopu, odpovídejte dolů do komentářů. Hráli jsme do 1.8.2018. Výhru získal Richard Štěpán, gratulujeme! 🙂 Pokračování textu Soutěž o závěsný organizér na nářadí

Jedinečné kouzlo tyrkysových šperků

Tyrkys je sám o sobě výjimečný kámen. Zpracovaný do šperků zdobil královny a vládkyně již před několika tisíci lety. Dnes se z tyrkysových šperků může těšit každá žena. Tyrkysový kámen může mít mnoho podob, díky tomu jsou tyrkysové šperky opravdu unikátní a originální. Pokračování textu Jedinečné kouzlo tyrkysových šperků

Soutěž o jantarový šperk dle výběru

V soutěži hrajeme o originální šperk ze stříbra a jantaru, který si výherce vybere ze tří variant. Vybírat bude výherce z přívěsku a řetízku, nebo ze dvou jantarových náušnic. Každý třetí den vyjde zde na stránce soutěže nová otázka ze stránek e-shopu, odpovídejte dolů do komentářů. Hráli jsme do 25.7.2018. Výhru získala Vendula Beková, gratulujeme! 🙂 Pokračování textu Soutěž o jantarový šperk dle výběru

Soutěž o nádherný prsten Kerbo s krystaly Swarovski

V soutěži hrajeme o prsten z exkluzivní kolekce KERBO s krystaly Swarovski v hodnotě 999,- Kč. Ručně vyrobený prsten má rhodiovanou povrchovou úpravu, která zajišťuje vyšší odolnost, kvalitu a nepůsobí alergické reakce. Každý třetí den vyjde zde na stránce soutěže nová otázka ze stránek e-shopu, odpovídejte dolů do komentářů. Hráli jsme do 20.7.2018. Výhru získala Lucie Končitá, gratulujeme! 🙂 Pokračování textu Soutěž o nádherný prsten Kerbo s krystaly Swarovski

Soutěž o luxusní bambusovou osušku dle výběru výherce

V soutěži hrajeme o heboučkou bambusovou osušku, kterou si výherce vybere ze všech variant v nabídce.  Bambusová osuška má rozměry 70x140cm, materiál s gramáží 550g/m2 je složený ze 70% z bambusových vláken, 30% tvoří bavlna. Bambusové osušky jsou velmi příjemné, mají antibakteriální vlastnosti, lépe sají a perou se bez aviváže. Každý třetí den vyjde zde na stránce soutěže nová otázka ze stránek e-shopu, odpovídejte dolů do komentářů. Hráli jsme do 17.7.2018. Výhru získává Lydie Tomasova, gratulujeme! 🙂 Pokračování textu Soutěž o luxusní bambusovou osušku dle výběru výherce

Soutěž o HAMAKA houpací síť pro dva dle výběru

V soutěži hrajeme o úžasnou houpací síť Hamaka pro dva v hodnotě 1.690,- Kč, kterou si výherce vybere z celé nabídky. Mexické bavlněné houpací sítě jsou ručně vyráběné pomocí indiánské pletací metody a čeká vás v nich skvělá letní, ale i celoroční pohoda. Každý třetí den vyjde zde na stránce soutěže nová otázka ze stránek e-shopu, odpovídejte dolů do komentářů. Hráli jsme do 15.7.2018. Výhru získala Simona Vinická, gratulujeme! 🙂 Pokračování textu Soutěž o HAMAKA houpací síť pro dva dle výběru

Soutěž o nákup za 1500 Kč na Sandaly-ribbons.cz

V soutěži hrajeme o poukaz v hodnotě 1.500,- Kč na nákup dámských sandálů RIBBONS a třeba náhradních šperků nebo vázacích stuh. Elegantní a variabilní letní obutí v podobě těchto sandálů RIBBONS a množství úprav vás nadchne. Každý třetí den vyjde zde na stránce soutěže nová otázka ze stránek e-shopu, odpovídejte dolů do komentářů. Hráli jsme do 15.7.2018. Výhru získala Marie Matějková, gratulujeme! 🙂 Pokračování textu Soutěž o nákup za 1500 Kč na Sandaly-ribbons.cz

Soutěž o karafu z historického skla v hodnotě 2690 Kč

V soutěži hrajeme o nádhernou karafu na vodu z historického skla, ručně vyráběnou, v hodnotě 2.690,- Kč. Ve skle karafy je zabudovaný orgonit s minerály. Karafa je tak nejen praktickým, ale i dekorativním doplňkem každé domácnosti. Každý třetí den vyjde zde na stránce soutěže nová otázka ze stránek e-shopu, odpovídejte dolů do komentářů. Hráli jsme do 11.7.2018. Výhru získává Kateřina Skórová, gratulujeme! 🙂 Pokračování textu Soutěž o karafu z historického skla v hodnotě 2690 Kč

Soutěž o sportovní tašku, klobouk a šátek

V soutěži hrajeme o sportovní tašku Liga Holdall Sol’s,  o oboustranný klobouček Beechfiled v černo šedé variantě a o šátek Myrtle Beach Triangular Scarf v limetkové barvě. Všechny tři produkty získá jeden výherce. Každý druhý den vyjde zde na stránce soutěže nová otázka ze stránek e-shopu. Hráli jsme do 11.5.2018. Výhru získala Marie Sobotková, gratulujeme! 🙂 Pokračování textu Soutěž o sportovní tašku, klobouk a šátek

Soutěž o krásnou textilní nástěnku Darnex

V soutěži hrajeme o textilní nástěnku Darnex s potahem z efektní růžové hadoviny v hodnotě 640,- Kč. Rozměry nástěnky jsou 74×54 cm. Fotky a vzkazy přichytnete na nástěnku špendlíky a zezadu má nástěnka poutkou na pověšení na zeď. Každý třetí den vyjde zde na stránce soutěže nová otázka ze stránek e-shopu, odpovídejte dolů do komentářů. Hráli jsme do 11.7.2018. Výhru získala Marie Sobotková, gratulujeme! 🙂 Pokračování textu Soutěž o krásnou textilní nástěnku Darnex

Soutěž o balíček produktů pro zdraví ze Srí Lanky

V soutěži hrajeme o balíček produktů pro zdraví ze slunné Srí Lanky v hodnotě 470,- Kč. Balíček obsahuje plechový box se 30 sáčky čaje Samahan, zubní pastu Sudantha, detixační doplněk stravy Swastha Thriphala s 60 tobolkami, Ajurvédský balzám Samahan SP a balení bylinných čajů Paspanguwa. Každý třetí den vyjde zde na stránce soutěže nová otázka ze stránek e-shopu, odpovídejte dolů do komentářů. Hráli jsme do 9.7.2018. Výhru získala Milada Šedová st., gratulujeme! 🙂 Pokračování textu Soutěž o balíček produktů pro zdraví ze Srí Lanky

Soutěž o kosmetiku Paula´s Choice za víc jak 2000 Kč

V soutěži hrajeme o dvě antioxidační séra značky Paula´s Choice v hodnotě 2.086,- Kč. První výherce získá Skin Balancing Antioxidační koncentrované sérum k vybalancování pleti pro mastnou pleť a druhý výherce získá Skin Recovery Regenerační antioxidační sérum – koncentrát pro suchou pleť. Každý třetí den vyjde zde na stránce soutěže nová otázka ze stránek e-shopu, odpovídejte dolů do komentářů. Hráli jsme do 7.7.2018. První výhru získala Božena Doubková a druhou výhru získala Lenka Halinárová, gratulujeme! 🙂 Pokračování textu Soutěž o kosmetiku Paula´s Choice za víc jak 2000 Kč

Soutěž o toaletní vodu Bio4you z Francie dle výběru

V soutěži hrajeme o jednu toaletní vodu Bio4you z Francie dle výběru výherce. Úžasné elegantní vůně obsahují 100% ingrediencí přírodního původu, honosí se renomovanou certifikací Ecocert. Vyrobené byly ve Francii a výherce si vybere ze tří voňavých toaletních vod s obsahem 110ml. Každý třetí den vyjde zde na stránce soutěže nová otázka ze stránek e-shopu, odpovídejte dolů do komentářů. Hráli jsme do 7.7.2018. Výhru získala Zaneta, gratulujeme! 🙂 Pokračování textu Soutěž o toaletní vodu Bio4you z Francie dle výběru

Soutěž o regál na víno z masivu

V soutěži hrajeme o krásný a praktický regál na 10 lahví vína z masivního dřeva. Regál přímo od výrobce je z měkkého masivního dřeva, v přírodním provedení a rozměrech 525 x 260 x 300 mm. Každý třetí den vyjde zde na stránce soutěže nová otázka ze stránek e-shopu, odpovídejte dolů do komentářů. Hráli jsme do 6.7.2018. Výhru získává Krista Teuerová, gratulujeme! 🙂 Pokračování textu Soutěž o regál na víno z masivu

Soutěž o roční předplatné Sudoku-k a hlavolam CUTS Senior

V soutěži hrajeme o dvě výhry. První výherce získá roční předplatné měsíčníku Sudoku-k pro pokročilé nebo se střední obtížností – dle výběru. Druhý výherce získá hlavolam CUTS Senior, který mohou luštit i prarodiče s dětmi. Každý třetí den vyjde zde na stránce soutěže nová otázka ze stránek e-shopu, odpovídejte dolů do komentářů. Hráli jsme do 6.7.2018. Roční předplatné získala Leona Ďuricová a druhou výhru hlavolam CUTS Senior získala oluša, gratulujeme! 🙂 Pokračování textu Soutěž o roční předplatné Sudoku-k a hlavolam CUTS Senior

Soutěž o pánskou peněženku z pravé kůže

V soutěži hrajeme o parádní pánskou peněženku z pravé kůže v černé barvě s pruhy. Moderní design, dostatek kapes a pravá kůže tvoří skvělý praktický a módní doplněk pro každého muže. Každý třetí den vyjde zde na stránce soutěže nová otázka ze stránek e-shopu, odpovídejte dolů do komentářů. Hráli jsme do 5.7.2018. Výhru získala Petra Víchová, gratulujeme! 🙂 Pokračování textu Soutěž o pánskou peněženku z pravé kůže

Soutěž o dvě trička dle výběru

V soutěži hrajeme o dvě trička s potiskem z e-shopu Trickarstvi.cz dle výběru výherce. Vybírat bude výherce z celé nabídky pánských, dámských i dětských triček. Každý třetí den vyjde zde na stránce soutěže nová otázka ze stránek e-shopu, odpovídejte dolů do komentářů. Hráli jsme do 5.7.2018. Výhru získala hana macháčková, gratulujeme! 🙂 Pokračování textu Soutěž o dvě trička dle výběru